Tisztelt Látogatónk!

A hatályos magyar jogszabályok értelmében a gyógyszertárból kizárólag orvosi vényre kiadható vagy társadalombiztosítási támogatásba befogadott gyógyszerek nem reklámozhatók. Ezekre a készítményekre vonatkozó információkat a gyógyszerek forgalomba hozatali engedélyének jogosultja, illetve annak megbízottja a gyógyszerismertetésre vonatkozó szabályok szigorú előírásainak betartása mellett, kizárólag a gyógyszerek rendelésére és forgalmazására jogosult, egészségügyi szakképesítéssel rendelkezőknek nyújthatja. Ennek értelmében a SERVIER Hungária a vényköteles, társadalombiztosítási támogatással rendelkező készítményeire vonatkozó információkat jelszóval védett, kizárólag az arra jogosultak számára elérhető oldalakon teszi közzé.

Amennyiben Ön nem gyógyszerek rendelésére és forgalmazására jogosult egészségügyi szakképesítéssel rendelkező látogatónk, kérjük, hogy a SERVIER készítményeivel kapcsolatos kérdéseivel forduljon kezelőorvosához vagy a SERVIER készítményeit eredményesen alkalmazó terápiás területekre vonatkozó általános tudnivalók érdekében, kattintson a „Gyógyszereink” menüpont alatt bármelyik terápiás területre.

Amennyiben viszont Ön egészségügyi szakemberként jogosult orvosi vényre kiadható vagy társadalombiztosítási támogatásba befogadott gyógyszerekkel kapcsolatos információk megismerésére, akkor – első bejelentkezésekor szükséges regisztrációt követően – felhasználónevének és jelszavának megadásával érheti el a jogszabályi előírások következtében nyilvánosság elől elzárt információkat.