Együttműködésünk kutató műhelyekkel, kutató központjaink

Gyümölcsöző együttműködés a kutató-társadalommal

Jelentős múltra visszatekintő együttműködéseink során számos szoros kapcsolatot építettünk ki egyetemi kutatókkal és kutatóintézeti szakemberekkel egyaránt.

Amit ezeknek az együttműködéseknek köszönhetünk, az megfizethetetlen, hiszen nagy léptékű kutatásokat, gondolatcserét és mély barátságokat hoztak.

Globális kutatási együttműködés

Alapelvünk, hogy szoros és gyümölcsöző együttműködést tartsunk fenn a kutatók nemzetközi társadalmával. Ez a belső megelégedés, a barátság és szinergiák forrása is egyben.

Megtartó erőnk a kutatás-fejlesztés iránti megingathatatlan elkötelezettségünkben gyökerezik. 19 országban hoztunk létre nemzetközi terápiás kutatóközpontokat (International Centers for Therapeutic Research - ICTR). Ezek a központok biztosítják azt az egyre összetettebb hátteret, amely ma a gyógyszerfejlesztéshez szükséges nagyívű és kiterjedt klinikai kutatásokhoz szükséges.

ICTR központjaink a következő városokban találhatóak:
Brüsszel, Budapest, Buenos Aires, London, Madrid, Melbourne, Montreal, Moszkva, München, Párizs, Peking, Prága, Rio de Janeiro, Róma, Szöul, Szingapúr, Stockholm, Tokió és Varsó.

Budapesti Servier Gyógyszerkémiai Kutatóintézet (SRIMC)