Hírek

 1. Negyed évszázad gyógyszerkutatásai
  Folyamatosan kutatjuk a betegségek gyógyszereit, illetve a kevesebb mellékhatásúakat, hatékonyabbakat. Ezáltal a betegek szigorúan szabályozott keretek között már a klinikai fejlesztés során hozzájutnak a lehetséges új terápiákhoz.
  2016. november 26.
 2. Férfibajok: a szégyenérzet, a tájékozatlanság és az erősebbik nem kultusza áll a prevenció útjába
  Minden ötödik férfi az orvosok előtt is trágárnak érzi magát és szégyenkezik, ha aranyérről vagy nemi bajokról kell beszélnie, a nők 12%-a pedig úgy gondolja: egy férfinak orvosi segítség nélkül is ki kell bírnia bizonyos betegségeket.
  2016. november 25.
 3. Ígéretes új molekula több az embernél előforduló ráktípus kezelésére
  A melbourne-i Walter and Eliza Hall Institute és a Servier kutatói kimutatták, hogy a franciaországi székhelyű, nemzetközi gyógyszeripari vállalt, a Servier, és a brit Vernalis cég (K+F) együttműködéséből született új molekula blokkol egy, a ráktípusok közel negyede esetében a daganatos sejtek szaporodása szempontjából alapvető fontosságú fehérjét.
  2016. október 22.
 4. Miért tabu még mindig lelkünk gyógyítása?
  A depresszió ma az egyik legelterjedtebb népbetegség szerte a világon így Magyarországon is. Nem lehet eleget beszélni erről a tabu témáról, hiszen még mindig sokan titkolják, nem kezelik betegségüket és megalapozatlan magyarázatokkal nyugtatják magukat, hiszen sokak szerint aki felvállalja a betegségét, azt megbélyegzik.
  2016. június 6.
 5. Párbeszéd a fenntartható egészségügyért
  A JVSZ Egészségügyi Bizottsága a Figyelő XXXIII. Medicina Konferencián párbeszédet kezdeményezett a hazai egészségügyi helyzetről, a fenntartható egészségügyről. A fenntarthatóság feltétele az életkilátások és az életminőség hosszú távú növelése úgy, hogy közben a költségvetés egyensúlya is megmaradjon.
  2016. május 12.
 6. Bemutatkozik dr. Jan Frederic Kesselhut, a Servier Hungária vezérigazgatója
  A hazai hagyományok folytatásáért és a gyógyulás új esélyeit hozó innovatív terápiák Magyarországra jutásáért szeretne tenni, a betegekkel, a hazai orvostársadalommal együttműködve, a kormányzat stratégiai partnereként.
  2015. november 13.
 7. Elhunyt Dr. Jacques Servier, a Servier Kutató Csoport alapító elnöke
  Servier Kutató Csoport és minden munkatársa mély fájdalommal fogadta Dr. Jacques Servier alapító elnök halálhírét, aki otthonában, 93. életévében hunyt el.
  2014. április 16.
 8. Stratégiai megállapodást kötött az idén 20 éves Servier Hungária
  Kitartás – elkötelezettség, emberi kötődés a magyar kutatók iránt, folyamatos megújuló befektetés: ezek a gondolatok jellemezték a Servier elmúlt 20 évét hazánkban.
  2014. március 21.
 9. Orbán Viktor a Servier csoport vezetőivel tárgyaltA Servier kutatásai évente 500 magyar egészségügyi szakember itthon tartásához járulnak hozzá.
  2013. február 1.
 10. A Servier segít – Magyarországon isTársadalmi szerepvállalása részeként korábbi irodai bútorait egy budapesti speciális szakiskolának adományozta a Servier ICTR kutatóközpontja.
  2012. szeptember 17.
 11. Magyar orvos nyerte a Servier és a UIP rangos nemzetközi ösztöndíját
  Dr. Szolnoky Győző a 2011. évi Servier/UIP Kutatási Ösztöndíj nyertese.
  2012. július 19.
 12. A magyar felnőttek többsége vénás betegEgy nemzetközi felmérés szerint a magyar felnőttek 85 százalékát érinti a krónikus vénás betegség.
  2012. május 6.
 13. Világszínvonalú K + F Óbudán2008. január 31-én nyitották meg a Servier Kutatóintézetet. Dr. Blaskó Gábor akadémikussal, a Servier Kutatóintézet Zrt. igazgatójával, a gyógyszerkémiai K+F tevékenység hatásairól beszélgettünk.
  2011. június 27.

 14. Az egészség gazdasági értékA gyógyszeripar szerepe a legtöbb országban kiemelkedő a fenntartható gazdasági növekedésben.
  2010. október 29.
 15. A Servier stabil befektető a válság ellenére
  Franciaországon kívül elsőként Magyarországon épít új kutatóközpontot a cégcsoport.
  2008. november 20.
 16. Servier-központ nyílt ÓbudánFranciaországon kívül elsőként Magyarországon épít új kutatóközpontot a cégcsoport.
  2008. február 1.