A Servier segít – Magyarországon is

2012. szeptember 17.

Társadalmi szerepvállalása részeként korábbi irodai bútorait egy budapesti speciális szakiskolának adományozta a Servier ICTR kutatóközpontja.

A Servier Hungária Kft. ICTR kutatóközpontjának feleslegessé váló irodai bútorait a Mándy Iván Szakképző Iskola és Speciális Szakiskolának adományozta.

A könnyűipari és szabó képzést, szakács és pincér képzést, valamint felzárkóztató oktatást nyújtó intézmény középiskolai, szakiskolai és speciális szakiskolai feladatokat lát el, foglalkozik szociális hátránnyal küzdő és sajátos nevelési-oktatási irányú foglalkoztatást igénylő fiatalokkal.

Mivel az intézménynek három telephelye is van, és a fenntartó önkormányzat támogatási lehetőségei korlátozottak, szívesen vesznek minden adományt. Ezért választotta a Servier Hungária Kft. csapata a Mándy Iván Szakképző Iskola és Speciális Szakiskolát, reménykedve abban, hogy a korábban a klinikai kutatási tevékenység adminisztrációjához használt bútorok következő életükben a hátránnyal küzdő fiatalok oktatásában is hasonlóan fontos szerepet játszanak, mint azt korábban tették.