Ezért válassz minket :

FÜGGETLEN

Alapítványi
formánk lehetővé teszi
számunkra, hogy szabadon
döntsünk és irányítsuk a
jövőnket. Ezért brand
termékeink eladásából származó
bevételünk több mint 20%-át
kutatás – fejlesztésbe fektetjük
az innováció előmozdítása
érdekében.

NEMZETKÖZI

Gyógyszereinket több mint 150 országban forgalmazzák. Célunk, hogy mindenki számára könnyű hozzáférést biztosítsunk a minőségi gyógyszerekhez.

ELKÖTELEZETT

Tevékenységünk középpontjában a betegek és az innováció áll. A betegekkel együtt és a betegekért dolgozunk. Megoldást keresünk a kielégítetlen terápiás szükségletekre.

EMBERKÖZPONTÚ

Együtt olyan egymásra tekintettel lévő és gondoskodó munkakörnyezetet teremtünk, amelyben jól érezzük magunkat és amely ösztönzően hat az egyéni tehetségre.

NYITOTT

Mivel hiszünk a kollektív intelligenciában, több, mint 70 stratégiai partnerséget hoztunk létre akadémikusokkal, biotechnológiai és más gyógyszeripari vállalatokkal szerte a világon.

FELELŐSSÉGTELJES

Tudatosan alakítjuk üzleti gyakorlatunkat, és arra törekszünk, hogy pozitív hatást gyakoroljunk a társadalomra és a környezetre.

Próbáld ki magad a Servier-nél!

ELKÖTELEZETTSÉG
Szeretnél tartalmas munkát végezni?

Szakterületedtől függetlenül a Servier Csoporton belüli szerepköröd a terápiás fejlődést támogatja a betegek igényeinek kielégítése érdekében.

KIHÍVÁST JELENTŐ
Szereted a kollektív kihívásokat?

A Servier-nél egy tudományos kiválóságáért elismert csapat tagja leszel, melynek alapvető értékei „törődünk, merünk innovatívak lenni, elköteleződünk a siker mellett, megosztáson keresztül növekszünk.” Készen állsz arra a kihívásra, hogy a holnap egészségügyét közösen építsük?

FEJLŐDÉS
Szeretnéd átvenni a karriered irányítását?

A Servier olyan szakmai és gondoskodó munkakörnyezetet kínál, amely arra ösztönöz, hogy fejlődj és hozd ki magadból a legjobbat: személyre szabott onboarding, mobilitási lehetőség, minőségi képzés, támogató vezetés, összetartó csapatok és még sok más.

MIÉRT VÁLASSZ MINKET?

Az okok, amiért az utad velünk értékessé válik

Fedezze fel aktuális álláslehetőségeinket