Magatartási Kódexünk itt érhető el:

Korrupcióellenes Szabályzatunk itt érhető el:

Service Csoport Etikai kódex: 

Transzparencia: értéktranszferek közzététele

Az egészségügyi szakembereknek (HCP) és egészségügyi szervezeteknek (HCO) nyújtott értéktranszferek közzététele része a Európai Gyógyszeripari Szövetség (EFPIA) és az Innovatív Gyógyszergyártók Egyesülete (AIPM) által indított átláthatósági kezdeményezésnek.

A Servier egyetért az önszabályozási kezdeményezésben meghatározott célokkal és teljes mértékben támogatja azokat.

A gyógyszeripari vállalatoknak az orvosi közösséggel szükséges együttműködnie abból a célból, hogy a tudományos ismeretek bővüljenek és a betegellátás fejlődjön. Ez az együttműködés rendszeres és komoly munka- és időbefektetést jelent az egészségügyi szakemberek és egészségügyi szervezetek részéről – például klinikai vizsgálatok lefolytatása és nyomon követése esetében. A jelen nyilvánosságra hozatal ezekbe a munkakapcsolatokba enged nagyobb betekintést.

Az Innovatív Gyógyszergyártók Egyesülete bővebb információval is szolgál a közzététel elveiről, melyeket a helyet gyógyszeripari vállalatok követnek.

A közzététel megfelel Magyarország módszertani útmutatójának és az Innovatív Gyógyszergyártók Egyesülete Kódexében megfogalmazott követelményeknek. A közzétett transzparencia jelentések tartalmazzák a Servier csoport (helyi vagy külföldi) vállalatai által az előző naptári év folyamán (január 1. – december 31. között) rendelkezésre bocsátott valamennyi értéktranszfert.

Bármilyen ezzel a témával kapcsolatos kérdés esetén kapcsolatba léphet velünk, illetve a Servier más országokat érintő közzétételeiről itt talál bővebb információt.

A transzparencia jelentések itt érhetőek el: